MIJN WEEK

Ik vind het wel leuk om iedere week zo te beginnen. Ik zal het een paar keer doen en dan kijk ik of jullie het ook leuk vinden, zo niet dan stop ik er weer mee. Haha. Mijn week was eigenlijk niet zo bijzonder interessant, nou dat begint al gelijk goed dan hè. Maandag had ik een gesprek bij de longspecialistisch verpleegkundige, niks bijzonders maar ze willen een vinger aan de pols houden van hoe het met mij gaat. Prettig gesprek, t scheelt dat je de mensen al zolang kent. Zowieso deze week weer sporten en veel in de middag in de zon zitten lezen.

Heerlijk vind ik dat. Ik ben nu Karen Slaughter aan het lezen, zulke geweldige boeken! Woensdagavond vergadering, donderdagavond vergadering. Zaterdag gingen we met mijn zus en de zonen van de vrouw van mijn vader en alle aanhang en kinderen foto’s maken in Sonsbeek park in Arnhem. En mijn vriendin Denise was zo lief om de foto’s te maken. Mijn vader is over twee weken 25 jaar getrouwd dus vandaar.

 

Zondag de poezen extra verwennen, vanwege dierendag. En mijn vriend kookt in het weekend altijd, en dat kan hij heel goed, en nu had hij lasagna gemaakt. Zálig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s