SHOES!

Dat vind ik dus altijd een ramp…..winterschoenen! In de zomer heb je altijd leuke sandaaltjes met kraaltjes en kettinkjes enz. enz. Maar in de winter kan ik nooit iets leuks vinden. Laarzen wel, ik heb ik weet niet hoeveel laarzen, maar ik was nu juist op zoek naar schoenen, platte schoenen. Niet dat ik die dan weer zo mooi vind maar als ik boodschappen ga doen ofzo kan ik, i.v.m. mijn longen, niet meer op hakken lopen. Dat is dan te vermoeiend. En ik heb natuurlijk wel zwarte laarzen zonder hak, maar geen schoenen. En ik wil met dit weer ook niet gelijk op laarzen lopen. Afijn, platte schoenen moeten het wezen. En dan zie ik weer allerlei leuke schoenen met hak!

En anders dus loafers.s En met loafers heb ik eigenlijk wat ik in het voorjaar met de culotte had en wat ik met denim op denim had. Ik weet het niet. Het doet mij toch teveel aan vroeger denken en toen vond ik het gewoon schoenen voor,,kakkers”. Uiteindelijk zijn het toch Chelsea boots geworden. Ik heb ze allebei besteld en ga nog kiezen.

Welke vinden jullie het leukst? Ik heb ook een heel mooi fakefur jasje gezien. En waar ik zeker nog op zoek ga is een Checked Skirt. Ik had een werkelijk prachtige gezien maar die was al uitverkocht….heel raar, hij was maar €1300. Ha ha, dat ga ik echt niet voor een rok betalen hoor , maar hij was prachtig…van Alexander Mcqueen.

Advertisements

8 thoughts on “SHOES!

  1. De culotte en loafers zijn niet mijn ding, dan zie ik er zo lomp en boers uit zeker in combinatie met elkaar :-). Bij sommigen vind ik het (apart) wel leuk staan.

    Van de chelsea-boots (die ik wel erg leuk vind), is mijn voorkeur de glanzende. Zo van het plaatje dan, in het echt kan het wel eens tegenvallen. Ben benieuwd wat je gaat kiezen !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s