MIJN WEEK

Ik moet altijd eerst in mijn agenda weer kijken hoe mijn afgelopen week er ook alweer uitzag. In ieder geval afkicken van de warmte en de zon in Engeland. Bah, wat een rotweer zeg!

Sporten, daar begin ik altijd mee, dit is bij de fysio. Daar sport ik twee keer in de week en twee keer thuis. Ik heb ook de tijd genomen om mijn Karen Slaughter, mooie meisjes, uit te lezen. Lekker op de bank, thee met koekjes erbij. Dat iemand zó gruwelijk kan schrijven zeg! Ik vind haar boeken echt geweldig goed. Ik had maandag ook nog een afspraak  met iemand en toen ik er nog geen vijf minuten zat zei hij dat hetgeen waar ik voor gekomen was opgeheven werd. En bedankt hè, dat had je me ook kunnen mailen. Ik moest er ook nog twee trappen oplopen dus ik stond bovenaan alweer te hijgen als een oud paard. Woensdagavond was ik bij een bijeenkomst bij ons in het dorp waarvan ik dacht dat het niet zo druk zou worden en dat was het dus wel. En dan voel ik me altijd heel erg ongemakkelijk met mijn zuurstof. Dus dat was wel weer een beproeving.

Tussendoor een keer de carmen set erin gedraaid, dat vond ik eigenlijk niet meer zo’n succes. Ik vond de krullen te truttig. Ik word nooit goed van mezelf wat mijn haar betreft. Eigenlijk staat het volgens mij iets beter als het zo’n vijf centimeter korter is, maar ik vind het gewoon fijner als ik mijn haar ,,voel”. Vandaag maak ik een afspraak en dan zie ik wel weer wat ik ermee doe. Donderdag heerlijk gelunched met mijn vriendin, kreeg ik voor mijn verjaardag! Ik vergeet dan altijd een foto te maken, dus dan maar één van de koffie erna. En zaterdag waren mijn vader en zijn vrouw 25 jaar getrouwd en daar hadden we een gezellige middag van met een buffet. En zondag zijn we even naar een opening van een winkel geweest. Daarna niet veel meer gedaan want woensdag op die bijeenkomst had ik er op een gegeven moment last van dat iemand buiten stond te roken, ik neem maar aan dat ie buiten stond, dat prikkelt gelijk mijn longen. Dus gisteren had ik totaal geen stem meer en keelpijn, maar even rustig aan doen! Maar wel veel knuffelen met Teun en Castor natuurlijk.IMG_20151015_194516

Advertisements

4 thoughts on “MIJN WEEK

  1. Je bent wel weer even bezig geweest, maar toch is die rust wel even goed om te nemen. Leuke foto trouwens met je krulset in 😉 Lekker spontaan, heerlijk!

    xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s