MIJN WEEK

Nou eigenlijk heb ik de hele week keelpijn gehad en me lamlendig gevoeld en lopen hoesten als een zeehond. Wat een ellende. Maar volgens mij gaat het wel weer een stukje beter. Dus naast het gebruikelijke sporten, huishoudelijke dingen en veel in de badjas hangen, heb ik niks bijzonders gedaan.

Ik had zelfs geen zin om het internet af te struinen naar de nieuwste trends. Sterker nog, ik heb op het moment niet eens een wishlist wat best opmerkelijk is. Normaal heb ik het één nog niet gekocht( en dan denk ik altijd dat ik voorlopig niks nodig heb) of ik zie alweer een ander item of outfit die ik wel wil hebben. Nu begint het langzaam weer een beetje te kriebelen en ga ik op zoek naar een mooie gebreide jurk met zo’n grote col waar ik mijn overknees onder kan dragen. Dus als jullie nog ideeën hebben? Ik heb natuurlijk wel geblogd en ik ben naar de kapper geweest die mijn ouderdom weer even fijn heeft bijgewerkt en mijn wenkbrauwen heeft geverfd.

Altijd heerlijk ff naar de kapper. Zaterdag heeft mijn lieve vriend een heerlijke appeltaart gebakken en kregen we s’ avonds visite die nog een verlaat verjaardagscadeau kwamen brengen. Zo’ n heerlijk pakketje met de Vogue en de Glamour, een H&M giftcard en chocola! Genieten!

Zondag was het nog best lekker weer en de zon scheen in ieder geval, en aangezien ik al de hele week binnen had gehangen had ik wel zin om even te fietsen. Dus hebben we heerlijk een uurtje in de zon gefietst. Echt zalig vind ik dat omdat mij dat geen inspanning kost, ik heb een electrische fiets, en kan rustig een paar uur kan fietsen. Lopen is een ander geval, dat gaat steeds moeilijker. En s’ avonds natuurlijk Penoza gekeken!

Advertisements

4 thoughts on “MIJN WEEK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s