MIJN WEEK

Nou kijk ik iedere keer als ik een,, mijn week” schrijf in mijn agenda om te zien wat ik ook alweer gedaan had in die week, maar mijn telefoon is kapot en nou moet ik wel heel hard nadenken! Telefoon kapot, wat ben ik verslaafd aan dat ding zeg! Gewoon belachelijk. Ik voel me totaal ontredderd. Foto’s maken met een camera, niet weten welke afspraken ik ook alweer allemaal had, afgezien van het feit dat ik nu niet kan appen en bellen. Pffff, eigenlijk zou ik me dood moeten schamen. Maar goed, hoe zag mijn week er ook weer uit. Dinsdagavond lekker spontaan met mijn lief uit eten geweest.

Ik ben verslaafd aan sushi! Woensdag de hele dag met mijn nichtje aan mail van de Wmo-raad en de voorbereiding van de vergadering gewerkt. Ze bleef gezellig eten en Gerben had tompoezen van de Hema meegenomen.IMG_20151028_200328 (575x1024)

 

Dat zijn volgens mij de allerlekkerste! Je doet mij geen plezier met gebak , maar tompoezen van de Hema…….ooooh. Nog meer poezen haha. Donderdagavond weer vergadering, en zaterdag kwamen vrienden eten.

 

Gerben heeft alles gekookt, ik hoefde niks te doen. Geweldig hè! En zondag een beetje aan klungelen in huis en lekker de Vogue lezen met chocola die onze vrienden hadden meegenomen.

 

Deze week gaan we weer een beetje meer doen. Afgelopen weken moest ik even gas terug nemen ivm mijn gezondheid. Maar afgezien van de stress van de telefoon moet dat weer goed komen. Misschien hou ik wel tijd over zo zonder!

4 thoughts on “MIJN WEEK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s